Prijevoznici

Milaneze Marine

Ako želite izlet brodicom do Modre špilje, Stinive i Zelene špilje ili privatnu turu, izaberite Milaneze! Mi smo obrt za prijevoz putnika koji radi izlete iz Komiže na otoku Visu od 2013. Pridružite nam se na aluminijskom gliseru za 12 putnika porinutom ’21! Naše usluge uključuju standardne ture do Modre špilje te Stinive i Zelene špilje, ali također privatne ture, transfere i ribolovne izlete.

Milaneze Marine
OIB 77216255525
Komiža, Riva Sv. Mikule
www.watertaxi
komiza.com.hr

milaneze.komiza@
gmail.com

Mob: + 385981772478

Taxi Smile

Taxi Smile Vas brzo i sigurno može prebaciti do bilo kojeg dijela otoka Visa. Lokalni vozači će uvijek znati gdje treba doći jer izvrsno poznaju otok. Brzi, pouzdani i uvijek na raspolaganju.

Taxi Smile
OIB 86403375548
Podstražje, Postražje 10
www.vis-taxi.com
vitaljictoni@yahoo.com
Mob: 098 777 314

Royal Marine

Royal Marine Croatia je projekt braće Smolić koja se zalaže za drugačiju dimenziju maritimnog turizma, koji izlete organiziraju na gumenjaku britanskog porijekla. Gumenjak je kapaciteta od 12 putnika te 2člana posade. U ponudi imamo različite izlete: Posjet Modroj ili Zelenij špilji. Posjet uvali Stiniva. Izlet "Cave explorer" (Modra, Medvidina te Zelena špilja), te posjet otoku Brusniku.

Royal Marine
OIB 97845030778
Komiža, Riva Sv. Mikule
www.rmc.com.hr
info@rmc.com.hr
Mob: +385 91 145 4502


PORAT obrt

U trgovačko - ugostiteljsko - poljoprivrednom obrtu "Porat" naići ćete na suvenirnicu, vinoteku, cvjećarnicu i darovni dućan, odakle možete ponijeti uspomenu iz Komiže za Vaše najdraže. Osim šarolike ponude suvenira i darova, možete iznajmiti scooter ili automobil, na poludnevnoj, dnevnoj i višednevnoj bazi, kako bi mogli nesmetano razgledati otok i ljepote Geoparka Viški arhipelag.

PORAT obrt
OIB 94427223541
Komiža, Hrvatskih mučenika 5

lucemala25@yahoo.com
Mob: 0912713518

Motorni brod Edi

Motorni brod Edi, radi u turističke svrhe ali i po narudžbi za prijevoz učenika, studenata te ostalih većih skupina na izlet. Motorni brod Edi ima dimenzije: 25m dužine i 6m širine. Putna brzina je 10nm. Kapacitet broda je max 128 osoba. Donja paluba ima 8 komodnih stolova, te jedan veliki na pramcu. Brod posjeduje opremljenu kuhinju, za pripremu i pečenje hrane. Putnici dobivaju gotov obrok tijekom izleta, serviran na stolovima na palubi. Na gornjoj palubi (sundeck) nalaze se ležaljke za sunčanje koje su na raspolaganju putnicima kroz cijeli izlet. Brod posjeduje muški i ženski wc s tušem. U ponudi nudimo: Izlete s ručkom i izlete bez ručka. Izleti su osmišljeni po principu povezivanja dva otoka Hvara i Visa, te razmjeni posjetitelja s jednog otoka na drugi. Najaktivniji izlet koji nudimo jest: startna točka u Hvaru, prolazak kroz Paklene otoke koji su spomenik prirode u kategoriji značajnog krajobraza, vožnja prema Ravniku, drugom spomeniku prirode u kategoriji značajni krajobraz, na kojem se posjećuje Zelena špiljakoja je također spomenik prirode. Put se nastavlja ka Modroj špilji, zaštićenoj kao spomenik prirode odakle se posjećuje Komižu, ruča na brodu za vrijeme boravka u Komiži, nakon čega je povratak u matičnu luku. U mogućnosti smo ploviti u Viškom arhipelagu, po angažmanu naručitelja uz prethodnu najavu. Brod je drveni i ugodan za plovidbu.

Motorni brod Edi
OIB 24947731910
Komiža, Tina Ujevića 4

vinkomardesic@
yahoo.com

Mob: 091 648 0562

Kaukal excursions

Obrt Kaukal bavi se nautičkim turizmom dugi niz godina, te naše usluge i ponude obogaćujemo i te uzdižemo iz godine u godinu. Brzim gliserom, kapaciteta do 12 osoba, u mogućnosti smo pružiti bilo koju vrstu usluge po Vašoj želji. Među osnovnim ponudama ističemo tri najatraktivnije. Izlet oko otoka Visa u trajanju od 8h, koji uključuje i interpretaciju geolokaliteta Kamenice, kao i obilazak uvale Stiniva koja spada pod kategoriju zaštite- značajni krajobraz. Obilazak se nastavlja ka Zelenoj špilji te uvali Stončica gdje se i ruča, Rogačić i Oključina. Druga ponuda je Izlet oko otoka Biševa, koji uključuje obilazak Modre i Medvidine špilje te posjet mnogim podvodnim špiljama Biševa. Treća opcija izleta jest obilazak geolokaliteta Brusnik i Svetac (Sv. Andrija).

Kaukal excursions
OIB 98278943678
Komiža, Riva Sv. Mikule
www.kaukal-excursions.com
toni_pusic@yahoo.com
Mob: 098 929 9746

Ames trips - Komiža

Ames izleti, nudi jedne od najsadržajnijih izleta brodom na Visu. Puno dobre i opuštene atmosfere, glazbe, jela, interesantnih priča o otoku i kristalno čistog mora. Što više možete poželjeti za dobar odmor? Obitelj Ivčević svojim gostima pruža potpuni užitak koji im se godinama vraćaju. 2016. godine dobili su prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice, Čovjek ključ uspjeha u turizmu. Osim Amesa u ponudi imaju i brod Galijula kojim rade transfere Hvar-Vis-Hvar i jedan manji brod kojim se mogu posjetiti sve plaže i romantične uvale Visa.

Ames trips - Komiža
OIB 17144962987
Komiža, Riva Sv. Mikule

bisevovodoo@gmail.com
Mob: 091 390 3333

Comissa speedboat transfers

Comissa, obrt za prijevoz putnika, vlasnika Josipa Fiamenga, nova je ponuda otoka Visa. Raspolažemo s dva gumenjaka kapaciteta do 6 osoba. U ponudi imamo različite vrste izleta, ovisno o upitima posjetitelja. Cilj nam je prenijeti znanje o geobaštini Viškog arhipelaga jedinstvenoj na Jadranu. S ponosom nudimo posjet brojnim spomenicima prirode kao što su Modra i Medvidina špilja na Biševu, otoku Jabuci, otoku Brusniku te Zelenoj špilji na otočiću Ravniku koji također spada pod zaštićena područja u kategoriji značajnog krajobraza, kao i naša najpopularnija uvala Stiniva. Ovisno o Vašim upitima, djelujemo i osiguravamo Vaš boravak u Viškom arhipelagu što ugodnijim i zanimljivijim.

Comissa speedboat transfers

Komiža, Riva Sv. Mikule
www.comissa.hr
hello@comissa.hr
Mob: 097 634 1674

Temun

Naš cilj je odvesti vas daleko od mainstream turizma i pokazati vam neka skrivena mjesta za prave avanture i ljubitelje prirode, nešto drugačije. Čak i na vrhuncu ljetne sezone možete biti sami okruženi zapanjujućim krajolikom dok uživate u ronjenju, usredotočeni na veslanje ili pješačenje. Osvježenje naše ponude je istraživanje na stand-up vesla oko udaljenih nenaseljenih dijelova otoka. Također, možemo pružiti sve vrste aktivnosti na moru kao što su: jedrenje, špilja hopping, snorkeling, sup yoga, wake ukrcaj, skokovi, skakanje na plaži, sportsko katamaran jedrenje, jedrenje na dasci. U našoj ponudi sudjeluju i grupne i privatne ture oko otoka.

Temun
OIB 55388278583
Vis, Uvala Milna 4
www.visseaadventure.com
viseadventure@gmail.com
Mob: 0989135272

Zdenkica rent a boat

Dobrodošli! Ja sam Toni Jončić, vlasnik obrta za iznajmljivanje brodova “Zdenkica”. Radimo na kvaliteti usluga koje nudimo kako bi naši gosti bili zadovoljni. Iznajmljujemo tri broda dužine 4,60 m i nudimo brze taxi usluge brzim brodom.
Ja sam skipper na brzom taxi brodu jer vjerujem da najbolju uslugu može ponuditi netko tko radi sam za sebe. Brodovi su kvalitetno opremljeni što znači da ukoliko se odlučite na iznajmljivanje broda kod nas uz njega imate osiguran i ručni hladnjak, skale koje olakšavaju izlazak iz mora, tendu na brodu koja pruža hlad cijeli dani i najbitnije od svega, nove pouzdane vanbrodske Honda motore od 5 ili 10 ks.
Ukoliko se odlučite za brzi taxi brod, nudimo Vam razne destinacije, a dogovaramo se i po želji gostiju. Nadamo se da ćete se odlučiti isprobati našu flotu. Srdačan pozdrav iz prekrasne i sunčane Komiže!

Zdenkica rent a boat
OIB 03626816755
Komiža, Dr. Ante Starčevića 17
www.rentaboat
komiza.com

zdenkica@rentaboatkomiza.com
Mob: 097 773 3797