Restorani

Konoba Gušti poja

Gušti poja mala je konoba koja je svoje mjesto pronašla u srcu otoka Visa okružena mirisom borova. Uređena u retro stilu, odiše ležernom atmosferom i predstavlja pravo utočište za posjetioce.
Hrana se priprema na bazi dnevne ponude u skladu sa svježim lokalnim namirnicama, a tradicionalna jela u novom ruhu postaju prave poslastice.
Vinska karta prezentira ukusna vina plavac i vugavu malog broja lokalnih vinara, sokovi su prirodni iz palete mediteranskog bilja, a za popodnevnu fjaku može se navratiti na kavu i kolač od rogača ili naranče.

Konoba Gušti poja
OIB 52282441063
Podšpilje, Podšpilje 4
https://www.facebook.
com/gustipoja

leasvilicic7@gmail.com
MOB +385 91 897 6199

Riblji restoran

Dragi gosti,
Zbog povijesti našeg otoka naša kulinarska filozofija stavlja naglasak na mediteransku hrvatsku kuhinju, ali uključujemo i utjecaj hrvatskih kontinentalnih regija. Zbog svog geografskog položaja, otok Vis i naša mala zemlja je uvijek bila mjesto susreta civilizacija, kultura, pa čak i carstva. Zato i jesu utjecaji Mediterana, srednje Europe, Panonije, Balkana i Bliskog Istoka isprepletene u hrvatskoj kuhinji.
Svi povijesni utjecaji: grčki, talijanski, austrijski, turski, mađarski i mnogi drugi u kombinaciji s hrvatskim autohtonim receptima i sastojcima pogodni su za stvaranje vrlo raznolike kuhinje.
Kuhar Vicko Fadić

Riblji restoran
OIB 01633538409
Komiža, Riva 17
https://www.facebook.
com/ribrestkom/photos
lenity.jdoo@gmail.com
MOB 099 603 0000